Onze ervaring en onze dynamiek tot uw dienst

LE LION Real Estate is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van prestigieuze panden in Brussel en omgeving. Als u uw eigendom te koop of te huur wilt aanbieden, aarzel dan niet om ons kantoor te raadplegen. Wij staan tot uw beschikking voor een vrijblijvende prijsopgave of gratis advies. Vertrouw ons en wij stellen al onze ervaring en dynamiek tot uw dienst.

L'Immobilière Le Lion biedt verschillende manieren om u te helpen bij uw zoektocht naar vastgoed. De meest efficiënte manier is rechtstreeks contact met ons opnemen per telefoon of via onze contactpagina door ons uw zoekcriteria door te geven en wij brengen u automatisch op de hoogte wanneer er een nieuw pand verschijnt dat aan uw verwachtingen voldoet.

Delleurlaan 8
B-1170 Brussel België
Tel +32 2 672 71 11

Contacteer ons

Maak uw profiel aan voor een gepersonaliseerde zoektocht naar onroerend goed

Maak uw profiel aan op onze site en u kunt de panden die u interesseren en uw zoekcriteria opslaan. Bij uw volgende bezoek vindt u het nieuws dat u interesseert direct op onze homepage.

Vind overal ter wereld een woning dankzij onze internationale partners

I'm Local, I'm Global

 

Via deze netwerken biedt Immobilière Le Lion haar klanten de mogelijkheid om overal ter wereld een kwaliteitsvastgoed te vinden. Ze biedt haar internationale klanten ook een showcase van haar mooiste eigendommen in België.

Leading Real Estate

 

Immobilière Le Lion maakt deel uit van een prestigieus wereldwijd netwerk, Leading Real Estates of The World, waarmee zij dezelfde waarden en kwaliteit van dienstverlening deelt.

Knight Frank

 

Het agentschap heeft ook een bevoorrecht partnerschap gesloten met Knight Frank International Property Sales.

Worldwide partners

Ontdek hier een overzicht van de laatste verkopen en verhuringen

Meer informatie

Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter om op de hoogte te blijven van nieuwe panden

U kunt het nieuws van het agentschap ook op een meer onderhoudende manier volgen via Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin en Vimeo. Via de sociale netwerken bieden wij u de mogelijkheid om uw zoektocht naar vastgoed te benaderen met inspirerende foto's die de verschillende gamma's en stijlen van het vastgoed in onze portefeuille weerspiegelen.